Beste wekkers voor kinderen

Wanneer je thuis een kleine spruit hebt rondlopen wil je natuurlijk dat hij of zij zo snel mogelijk het uur kan lezen – en eventueel zelfstandig kan opstaan.

Door een leuke of mooie kinderwekker aan te schaffen kun jij je zoon of dochter leren in bed te blijven liggen tijdens het weekend, of om op tijd op te staan wanneer ze naar school moeten.

Daarnaast komen heel wat kinderwekkers met speciale wijzers die jouw zoon of dochter helpen met het lezen van de tijd.
Wanneer je een goede kinderwekker uitkiest zijn er natuurlijk enkele dingen waar jij rekening mee moet houden. Zo moet je kinderwekker van goede kwaliteit zijn. Een kinderwekker op het nachtkastje van je kind kan wel eens op de grond smakken tijdens het spelen.

Ook moet een kinderwekker mooi en aantrekkelijk zijn voor je zoon of dochter. Liefst heeft een kinderwekker heel erg mooie tekeningen, maakt het een mooi geluidje of ziet de wekker er kleurrijk uit.

Je kan natuurlijk voor een leuke kinderwekker gaan met traditionele wijzerplaat en gekleurde wijzers om je kind te helpen met het lezen van het uur, maar eveneens zijn er wekkers beschikbaar die een sterrenhemel projecteren.

Beste wekkers voor kinderen.

De Jacques Farel Wekker voor Kinderen


Ben jij op zoek naar een leuke wekker om jouw kinderen te helpen met het lezen van de klok? Dan is deze Jaques Farel Wekker voor Kinderen wat voor jullie familie.

Deze normale kinderwekker is verkrijgbaar in het blauw met piraten, in het roze met vlindertjes en bloemen of in het zwart en rood voor kinderen die van voetbal houden. De leuke tekeningen en motiefjes op de wekker zijn er in 3-D opgezet. Hierdoor zie je de tekeningen niet enkel goed maar kan je ze ook voelen.

Makkelijk leren klokkijken met de Jacques Farel kinderwekker

Het cijferblad van de wekker is erg duidelijk. Iedere wijzer heeft ook zijn eigen kleur waardoor de wijzers makkelijk te onderscheiden zijn. Zo kan jij je kind leren naar de blauwe of gele wijzer te kijken in plaats van de kleine of grote.

De wijzer is met andere woorden een erg goede leerwekker.

Het alarm van deze wekker is erg duidelijk en het geluidsniveau is opbouwend. Dit wil zeggen dat je zoon of dochter niet meteen wakker schrikt maar geleidelijk aan kan wakker worden. Op die manier heb je blije kinderen in de ochtend.

Veiligheid voorop: De batterijen zijn afgesloten

Aan de zijkant van de wekker heb je eveneens een sluimerknop. Deze sluimernop kan ingedrukt worden als je kinderen nog even willen blijven liggen. Daarnaast heeft de wekker ook een beveiligd batterijvakje zodat de batterijen er niet zomaar uitgehaald kunnen worden. Erg belangrijk wanneer je een kinderwekker koopt met veiligheid in het achterhoofd.

De grote afgeronde vorm betekent ook dat er geen scherpe kanten aan de kinderwekker zijn en dat je zoon of dochter zich hier dus niet aan kan bezeren.

Het merk Jacques Farel werd in 1984 door de Zwitserse ondernemer Jacques Farel in het leven geroepen, en staat bekend voor zijn kwaliteitsproducten met innovatief design.

Review – Jacques Farel Kinderwekker

De Jacques Farel Wekker voor Kinderen (ACW66 / ACW69 / ACW31)

Slaapnugoed.nl

Design
Functies
Kindvriendelijk
Prijs – Kwaliteit

Conclusie Jacques Farel kinderwekkers

De wekkers van Jacques Farel zijn goede leerwekkers om je kindje te laten klokkijken met verschillende kleuren wijzers.

Door de mooie afgeronde vormen zal je zoon of dochter zich niet kunnen bezeren als ze er mee gaan spelen en het mooie van de wekkers zijn dat het batterijvakje met een schroef dicht zit. Zo zijn de wekkers extra veilig.

De wekkers zijn wel wat breekbaar en gaan soms af wanneer dat niet hoort maar voor een kinderwekker en de leuke motiefjes is dat het zeker waard.

4.5

PKD Kinderwekker met sterrenhemel, LED-scherm en radio

Wanneer je kinderen de klok reeds kunnen leren of wat ouder zijn kun je eventueel kiezen voor de leuke kinderwekker met sterrenhemel, LED-scherm en radio.

Deze kinderwekker zorgt met zijn sterrenhemel voor een heel erg leuke en goede sfeer in de kamer; perfect wanneer je een boek wilt voorlezen of je kinderen even rustig moeten zijn.

PKD kinderwekker projecteert sterren op het plafond met muziek

Deze kinderwekker heeft een erg duidelijk lcd-scherm met cijfers. Daarnaast projecteert de klok ook sterren op het plafond terwijl er zachte muziek speelt. Deze klok is dus ideaal voor kinderen die maar moeilijk in slaap raken.
Daarnaast kun je op de kinderwekker ook de datum en de temperatuur lezen. Dat is heel erg leuk voor kinderen die hierin geïnteresseerd zijn.

De kinderwekker heeft ook een sluimerfunctie. Op die manier kunnen je kinderen even langer blijven liggen in het weekend.

Rustgevend muziek maar ook met alarm

Deze wekker komt met 6 verschillende rustige muziekjes die je kan laten afspelen wanneer je de wekker de sterren laat projecteren. Daarnaast bevat deze wekker ook 4 natuurlijke alarmen en 1 normaal alarm. Je kinderen kunnen dus op een natuurlijke en rustige manier wakker worden.

Werkt alleen op batterijen

Een groot minpunt van deze wekker echter is dat hij enkel op batterijen werkt. Waar andere elektronische wekkers een USB-kabel hebben moet je hier af en toe de batterijen in vervangen. Dit kan erg vervelend zijn wanneer de batterijen van de kinderwekker het in het midden van de nacht begeven.

Review: PKD Kinderwekker met sterrenhemel, LED-scherm en radio

PKD Kinderwekker met sterrenhemel, LED-scherm en radio

Slaapnugoed.nl

Design
Functies
Kindvriendelijk
Prijs – Kwaliteit

Conclusie PKD Kinderwekker

Mocht je kindje wat ouder zijn en digitaal klok willen leren kijken dan kan dat prima met de PKD kinderwekker.

Ondanks dat de wekker alleen maar werkt op batterijen en niet gemaakt is van de beste materialen kan je zoon of dochter hier wel van genieten.

Door de verschillende soorten rustige muziekjes die standaard op de wekker zitten kan het ook sterren projecteren op het plafond.

Het is ook leuk om te leren hoe warm het nu is in zijn/haar kamer omdat je de temperatuur ook van de wekker kan aflezen.

3.3

Little Dreamer Kinderwekker met sterrenhemel en LED-lichtjes (Goedkoop!)

Deze leuke kinderwekker met sterren, LED-lichtjes en een radio is een erg leuke eerste wekker voor je kinderen.

Little Dreamer kinderwekker kan ook een sterrenhemel projecteren

Deze kleine wekker uit kunststof projecteert een sterrenhemel op het plafond. Op die manier kun jij je zoon of dochter niet enkel kalmeren voor het slapengaan, zo hoeven ze ook niet bang te zijn in het donker.

Het LED-scherm van deze wekker geeft de temperatuur, de tijd en de datum weer. Op die manier weten ze altijd welke dag het is, en wat de datum is wanneer ze wakker worden.

De sterrenprojectie is een van de leukste functies van deze wekker. Daarnaast kan deze wekker ook gebruikt worden als een nachtlampje om te gaan slapen. Lekker even ontspannen voor de oogjes toe moeten met deze prachtige sterren projectie.

Rustige muziek samen met ritmische sterren

De wekker heeft daarnaast ook enkele leuke rustige muziekjes om naar te luisteren. Deze natuurlijke geluiden helpen je zoon of dochter te kalmeren zodat ze makkelijker in slaap raken. De kleurrijke sterren kunnen op het ritme van de muziek geprojecteerd worden.

Deze kinderwekker heeft ook een erg goed alarm met een sluimerknop. Als alarmtoon kan je kiezen uit natuurlijke muziek en geluiden of eventueel een klassieke alarmtoon.

Review: Little Dreamer Kinderwekker met sterrenhemel en LED-lichtjes (Goedkoop!)

Little Dreamer Kinderwekker met sterrenhemel en LED-lichtjes (Goedkoop!)

Slaapnugoed.nl

Design
Functies
Kindvriendelijk
Prijs – Kwaliteit

Conclusie Little Dreamer kinderwekker

Eén van de goedkopere kinderwekkers maar die zijn taak goed volbrengt om je kindje rustiger te laten slapen.

Door zijn sterren projectie op het plafond kijkt je zoon of dochter hun ogen uit.
Met rustgevende muziek of geluiden help je ze beter te laten slapen, alhoewel het geluid zelf niet van hoge kwaliteit is.

Ondanks de goedkoopste van de kinderwekkers die wij hebben uitgekozen is de prijs – kwaliteit verhouding goed.

Let wel op dat dit apparaat alleen op batterijen werkt en deze wel toegankelijk zijn voor je kleine.

3.3

Andere kinderwekkers

Er zijn natuurlijk veel meer kinderwekkers op de markt dan degene die we hebben uitgelicht, wij vinden deze wekkers de beste die het meest aansluiten op beter slapen en het leren klokkijken van je kleine.


Veelgestelde vragen

Wat is een goede kinderwekker om mijn kindje te leren klokkijken?

De allerbeste klokken zijn die van Jacques Farel omdat deze gekleurde wijzers hebben waarmee je je kleine spruit goed de wijzers kan leren uitleggen. [Jacques Farel kinderwekker]

Welke kinderwekker zorgt ervoor dat mijn kleine beter slaapt?

Er zijn vele verschillende manieren om te zorgen dat je kindje beter slaapt en/of je kindje af te leiden. Een wekker met sterrenprojectie en geluidjes kan hier een helpende hand bieden. [PKD kinderwekker]

Wat is nu de allerbeste kinderwekker?

Als wij een keuze zouden moeten maken voor onze eigen kinderen dan kiezen we toch echt wel voor de Jacques Farel. Deze is het meest makkelijk in gebruik te nemen, het meest stevig en de batterijen zijn vergrendeld met een schroefje. [Review Jacques Farel kinderwekker]

Plaats een reactie