Elektrische Deken

Tijdens de koude winteravonden is het fijn om een elektrische deken bij de hand te hebben. Maar welke elektrische deken kies je? Om de juiste deken te kiezen moet je je afvragen hoe je de deken wilt gebruiken. 

Ben je op zoek naar een elektrische onderdeken waarmee je je bed kunt voorverwarmen, vind je het fijn om onder een elektrische deken te liggen of sla je liever een elektrische omslagdeken om je heen tijdens het bankhangen? 

Elektrische deken

Waar moet je op letten bij het kiezen van een elektrische deken en welke deken past tot slot het beste bij jouw situatie. 

Geen zorgen, je vind bij ons een groot aanbod aan informatieve artikelen én de bijbehorende producten die je hopelijk helpen bij het kiezen van de perfecte deken voor jou! 

Wil je een Elektrische Deken kopen?

Er zijn verschillende elektrische dekens maar we hebben de meeste onder de loep genomen.


Tweepersoons elektrische deken (kopen) 

Tweepersoons Elektrische deken kopen

Als je in een tweepersoonsbed slaapt dan is het handig om ook te kiezen voor een elektrische deken in een tweepersoons formaat. Elektrische dekens voor 2 personen zijn gemiddeld 160 cm lang en 150 cm breed. Het gedeelte onder je kussen mag namelijk niet verwarmd worden. 

Als je een partner hebt die het sneller koud heeft dan jij of andersom, dan is het slim om te kijken naar een tweepersoons deken met apart instelbare verwarmingszones. 

Je kunt er ook voor kiezen om twee éénpersoons dekens te kopen, maar het is doorgaans voordeliger om voor een tweepersoons deken te gaan. 


Elektrische onderdeken 

Elektrische onderdeken

Een elektrische onderdeken word gebruikt om je matras voor te verwarmen. Zoals de naam al doet vermoeden leg je deze deken onder je onderlaken en op je matras. Het is de bedoeling dat de deken hier blijft liggen. 

Bij een elektrische onderdeken is het belangrijk dat je bepaald waarom je de deken wilt kopen. Ben je van plan om je bed voor te verwarmen of wil je de elektrische deken aanzetten terwijl je slaapt? In beide gevallen kun je gebruik maken van een elektrische onderdeken. 


De beste elektrische deken voor jou

Beste Elektrische Deken

Het kan nogal lastig zijn om te bepalen welke elektrische deken bij jouw situatie past. Er zijn een aantal punten waar je rekening mee moet houden: waar ga je de deken voor gebruiken, welk materiaal kies je en waarom, wat voor soort elektrische dekens bestaan er en hoe geavanceerd zijn elektrische dekens nu eigenlijk? 

We kunnen je alvast verklappen dat er voor iedereen een geschikte elektrische deken bestaat. Dus ook voor jou, of voor jou en je partner die uiteraard een andere temperatuursvoorkeur heeft. Wij hebben uitgezocht wat de beste elektrische deken allemaal kan zodat jij niet verder hoeft te zoeken. 

Kom erachter of jouw nieuwe elektrische deken misschien wel in onze “beste elektrische dekens” te vinden is. 


Elektrische deken met timer

Elektrische deken met Timer

Stel je voor: je ligt net in bed, de elektrische deken staat aan en je zakt weg in warmte, ontspanning en rust. Je valt in slaap en de elektrische deken gaat door met verwarmen. 5 uur later word je zwetend wakker. Om maar niet te spreken over de bijbehorende dorst. Dus je stapt uit bed, pakt een glas water om een half uur later weer op te staan omdat je nu naar het toilet moet. Je raad het al. Je doet geen oog meer dicht. Je vertrouwde, rustgevende elektrische deken heeft je nachtrust veranderd in een nachtmerrie.

Dit is natuurlijk niet de bedoeling. En hierom zijn de meeste elektrische dekens uitgerust met een timer. Er zijn ook andere innovatieve functies die ervoor zorgen dat je elektrische deken niet je nachtelijke vijand word. 

Wil je meer weten over de innovatieve functies van je nieuwe elektrische deken? 


Elektrische fleecedeken

Elektrische Fleecedeken

We kennen allemaal het gevoel van een fleecedeken. Het fluweelachtige gevoel van een fleecedeken kan een vervelende dag een stuk minder vervelend maken. Kun je nagaan wat een elektrische fleecedeken wel niet goed kan maken tijdens koude winteravonden!

De meeste mensen ervaren een elektrische fleecedeken als een luxeproduct dat ervoor zorgt dat je even kunt verdwalen in ontspanning. Alleen hierom is het al een goed idee om een elektrische fleecedeken te overwegen. 

Bestaat er ook een fleecedeken met meer functies dan verhoogd comfort? Hoe groot zijn elektrische fleecedekens en waar moet ik rekening mee houden bij het onderhoud van een fleecedeken? Het is allemaal gemakkelijker dan je denkt. 


Elektrische deken met voetverwarming 

Elektrische deken met voetverwarming

De echte koukleumen onder ons zullen erg blij zijn met deze functie. Sommige fleecedekens hebben een speciale functie om koude voeten te voorkomen, zonder dat je hele lichaam door de deken word verwarmd. 

Als jij het type bent dat met dikke sokken en pantoffels nog koude voeten heeft, dan is een elektrische deken met voetverwarming misschien wel je beste aankoop deze winter. 

Wil jij weten hoe een elektrische deken met voetverwarming werkt, welke functies een dergelijke deken nog meer heeft of heb je genoeg gelezen en wil je meteen een elektrische deken met voetverwarming op de kop tikken? 


Medisana elektrische deken 

Medisana Elektrische Deken

Één van de meest toonaangevende gezondheidsspecialisten in ons land: Medisana drukt al sinds 1981 haar stempel op de gezondheidsmarkt. Het zal je dan ook niet verbazen dat haar hoogwaardige elektrische dekens in dit artikel genoemd moeten worden. 

Naast de “gewone” thermische dekens en gebreidde elektrische dekens heeft Medisana een aantal verassende warmteproducten in haar assortiment. Zie het als warmtetherapie vanuit het comfort van je huis. 

Kom erachter hoe je jouw huis in een spa veranderd met de warmtedekens en verassende warmteproducten van Medisana.