Elektrische fleecedeken kopen

Iedereen kent het gevoel van een lekkere, zachte fleecedeken. De fleecedeken is voor veel mensen de absolute favoriet als je overweegt een deken te kopen die je overal in huis kunt gebruiken. De elektrische fleecedeken zorgt ervoor dat je op elk gewenst moment, overdag of ’s avonds, een lekkere warme deken tot je beschikking hebt. 

Elektrische Fleecedeken
  • Ideaal om ook overdag om je heen te slaan 
  • Luxe gevoel door het zachte materiaal 
  • Te gebruiken als bovendeken en omslagdeken

Wil je een Elektrische Fleecedeken kopen?

Blijf je zelf niet langer pesten in de kou, onderin in dit artikel hebben we de beste Elektrische Dekens voor je op een rij gezet.


Elektrische fleecedeken kopen – wat zijn de voordelen? 

Een elektrische fleecedeken heeft meerdere voordelen. Ten is eerste is een groot voordeel van de elektrische fleecedeken het materiaal. Een fleecedeken is heel zacht en voelt daardoor lekker aan op de huid. De deken laat warmte door maar sluit de warmte niet op.

Hierdoor ademt de deken goed en hoef je niet bang te zijn dat je het te warm krijgt. Iedereen kent het gevoel van een fijn fleecedekentje. Het zal je dan ook niet verbazen dat een elektrische fleecedeken een prettige upgrade is in elk huis. 

Een ander groot voordeel aan de fleecedeken is dat je de deken op verschillende manieren kunt gebruiken. Je kunt een elektrische fleecedeken als omslagdeken gebruiken op elk gewenst moment en op elke plek in het huis. Je kunt de fleecedeken ook als bovendeken gebruiken en onder de deken gaan liggen.

Fleecedekens zijn niet heel zwaar en geven meer comfort dan een normale bovendeken of omslagdeken. Als jij het type bent dat lekker wil bankhangen met een kwalitatief dekentje, dan is de elektrische fleecedeken echt iets voor jou. 


Is een elektrische fleecedeken veilig? 

Alle elektrische dekens zijn veilig om te gebruiken. In principe werkt een elektrische deken hetzelfde als een elektrische oven. Er loopt een netwerk van elektrische draden door de deken die geleidelijk verwarmt worden. De draden zijn beschermd door een hittebestendige coating zodat de kans op brand of brandplekken zeer klein word.

Is je deken beschadigd, vooral in de buurt van elektrische draden? Zet de elektrische deken dan niet aan! De kans op brand, schokken en brandplekken is dan ineens heel groot. 


Elektrische fleecedeken – welke formaten bestaan er? 

Bij het kiezen van een elektrische fleecedeken kun je uit verschillende formaten kiezen. Zo bestaan er fleecedekens voor 1 persoon, elektrische fleecedekens voor 2 personen en zelfs een elektrische fleecedeken die je mee kunt nemen in de auto.

De fleecedeken die geschikt is om mee te nemen kun je aanzetten met behulp van een powerbank of USB ingang. Je slaat de deken om je schouders en kunt zelfs onderweg genieten van het comfort van een elektrische fleecedeken! 

Fleecedekens worden over het algemeen gebruikt als bovendeken en omslagdeken. Tweepersoons fleecedekens zijn groot genoeg om op te liggen dus je kunt een fleecedeken ook prima gebruiken om je matras mee op te warmen.

Als je van plan bent om met je elektrische fleecedeken te slapen dan is het wel belangrijk dat je let op een timer functie of automatisch uit functie op je deken. Zo voorkom je dat je midden in de nacht wakker word omdat je elektrische deken te warm is. 


Wil je een Elektrische Fleecedeken kopen?

Blijf je zelf niet langer pesten in de kou, onderin in dit artikel hebben we de beste Elektrische Dekens voor je op een rij gezet.


Kies de beste elektrische fleecedeken voor jouw situatie. 

Een fleecedeken is gemaakt van 100% polyester. Polyester is een stof die licht van gewicht is, vochtbestendig waardoor er geen lichaamsvocht word opgenomen en is een zeer duurzame stof. Het nadeel aan een deken van een polyester mengsel is dat de deken wat stugger word. 

Bij een fleecedeken is er geen gebruik gemaakt van een ander materiaal dan polyester. Hierdoor blijft de stof zacht en door de manier waarop fleece word geweven heeft de deken isolerende eigenschappen.

De warmte word niet zo zeer gevangen in de stof maar de deken geeft toch een warm en knus gevoel. Een elektrische fleecedeken heeft een gemiddeld gewicht van ongeveer 2 – 3 kilo. Hierdoor kun je de deken eenvoudig verplaatsen en zelfs meenemen als je op reis gaat. 


Waar koop ik de beste elektrische fleecedeken? 

De meeste webshops die elektrische fleecedekens aanbieden hebben een gemiddelde levertijd van 24 uur tot 3 werkdagen. Afhankelijk van waar je besteld betaal je wel of geen verzendkosten voor de bezorging van jouw nieuwe elektrische fleecedeken. 

Om ervoor te zorgen dat jij de perfecte fleecedeken uitkiest hebben wij een aantal vragen op een rij gezet die je jezelf kunt stellen voor je aankoop. Welke functionaliteiten vind ik belangrijk? Welk formaat heb ik nodig? Wil ik de deken kunnen gebruiken als ik niet thuis ben? Als je deze vragen beantwoord dan weten wij zeker dat je de juiste fleecedeken kunt vinden! 

Tot slot is het belangrijk om te bekijken of je nieuwe elektrische fleecedeken uitgewassen kan worden. Om je fleecedeken te reinigen kun je de bedieningspanelen uitnemen. Er bestaan tegenwoordig zelfs elektrische fleecedekens die je in de wasmachine kunt uitwassen! 

Ben jij helemaal overtuigd en wil je meteen een nieuwe elektrische fleecedeken in huis halen? Bekijk dan snel onze top 3 elektrische fleecedekens in de categorieën luxe dekens, budget dekens en best beoordeelde dekens en haal vandaag nog jouw nieuwe elektrische fleecedeken in huis. 


Top 3 luxe elektrische fleecedekens 

Top 2 budget elektrische fleecedekens

Top 2 best beoordeelde elektrische fleecedekens 


Veelgestelde vragen