Medisana elektrische deken kopen

De elektrische dekens van Medisana zijn ware pareltjes. Medisana drukt al sinds 1981 haar stempel op de gezondheidsmarkt en is door haar ervaring een toonaangevende gezondheidsdeskundige geworden.

Medisana is werkzaam op het gebied van thuistherapie  en werkt continue aan nieuwe innovatieve gezondheidsproducten die jouw leven een stuk plezieriger maken. 

Medisana Elektrische Deken
  • Gezondheidsdeskundige op de Nederlandse markt 
  • Divers aanbod met warmtetherapeutische producten 
  • Warmtedekens, warmtekussens en voetverwarmers in haar assortiment 

Weet je al wat een Medisana Elektrische Deken is en je wilt vergelijken?

Duik snel naar onderen om te kijken wat voor Elektrische Deken bij jou past!


Medisana elektrische deken – de voordelen 

De elektrische dekens en andere warmteproducten zijn gemaakt om comfort, warmte en ontspanning te bieden. Wist je dat een elektrische deken van Medisana kan helpen bij het verminderen van spierpijn, het opwarmen van vermoeide spieren en het verminderen van neusverkoudheid? 

Medisana heeft innovatieve elektrische dekens in haar assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een warmteponcho met zakken. Je kunt de poncho door de ingebouwde powerbank meenemen als je onderweg bent en je kunt je handen verwarmen in de zakken.

Medisana heeft een uitgebreid assortiment met elektrische bovendekens, onderdekens en omslagdekens. 

Naast poncho’s en dekens bied Medisana ook voetverwarmers en warmtekussens aan. Als je op zoek bent naar een voetverwarmer dan vind je in het assortiment van Medisana diverse producten die je voeten kunnen opwarmen zonder een hele deken te hoeven kopen! 


De nadelen van een Medisana elektrische deken

We konden weinig nadelen vinden als het gaat om de elektrische dekens van Medisana. De dekens zijn gemaakt om je niet alleen warmer maar ook gezonder te maken. Tijdens donkere, koude winterdagen is het nooit een slecht idee om erover na te denken een elektrische deken in huis te halen. 

Er bestaan talloze modellen als we kijken naar de elektrische deken. Elektrische dekens worden steeds innovatiever en hebben steeds meer functies. De Medisana dekens staan bekend om hun diversiteit en helende functie. Het enige nadeel is dat de meeste warmtedekens van Medisana tot 4 warmtestanden hebben.

Er bestaan dekens met maar liefst 9 warmtestanden dus als je op zoek bent naar hogere warmtestanden dan kun je beter naar een ander merk kijken. 


Medisana Elektrische deken kopen
De HU 665 elektrische deken van Medisana!

Medisana elektrische deken – de afmetingen 

Als we kijken naar de dekens in het assortiment van Medisana dan valt het op dat Medisana ervoor heeft gekozen niet teveel maten te maken. Je kunt kiezen uit een éénpersoonsdeken, een tweepersoonsdeken en een tweepersoons XL deken. 

De gemiddelde maat van een eenpersoons elektrische deken is 150 cm bij 70 – 90 cm. De gemiddelde maat van de tweepersoonsdeken is 160 cm bij 150 cm en de XL variant is geschikt voor een kingsize matras. 

Alle elektrische dekens van medisana zijn voorzien van een oververhittingsbeveiliging en schakelen automatisch uit na een bepaald aantal minuten. Afhankelijk van welk model je kiest gaat de automatisch uit functie werken na verloop van tijd.

Hierdoor kun je de dekens prima gebruiken als onderdeken om op te slapen. Je hoeft namelijk nooit bang te zijn dat de elektrische deken de hele nacht blijft verwarmen. 

Materiaal 

De dekens van Medisana zijn gemaakt van Oeko-Tex® Standaard 100 textiel. Hierdoor weet jij zeker dat het materiaal waar de deken van is gemaakt is gekeurd en gecertificeerd. De standaard richt zich op het beperken van schadelijke stoffen in relatie tot jouw gezondheid als eindgebruiker. 

Je mag er dan ook op vertrouwen dat, wanneer je gevoelig bent voor allergieën, Medisana de perfecte elektrische deken voor jou in het assortiment heeft. De dekens van Medisana hebben een zeer hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

De dekens hebben een gemiddeld gewicht van 2 tot 5 kilo en zijn allemaal uitwasbaar. Je kunt de bedieningspanelen uitnemen zodat de dekens uitgewassen kunnen worden. 

Levering 

Je kunt een elektrische deken van Medisana vinden op Bol.com. Bij Bol.com bieden de meeste verkopers levering binnen 24 uur aan. Soms moet je 1 – 2 werkdagen wachten, maar wij beloven dat het het wachten waard is.

De prijs varieert van €20 tot €130 en de elektrische dekens worden meestal gratis thuisbezorgd. 


Weet je al wat een Medisana Elektrische Deken is en je wilt vergelijken?

Duik snel naar onderen om te kijken wat voor Elektrische Deken bij jou past!


Hoe gebruik je een Medisana elektrische deken?

Afhankelijk van welk model je kiest kun je de deken als onderdeken, bovendeken of omslagdeken gebruiken. Een onderdeken leg je rechtstreeks op je matras en onder je laken. Het is dan ook de bedoeling dat je de onderdeken op je matras laat liggen. Zo hoef je de elektrische deken niet steeds op zijn plek te leggen als je je bed wilt verwarmen. 

Een elektrische bovendeken is ervoor gemaakt om onder te liggen. De stof waar de bovendeken van is gemaakt voelt vaak zachter aan zodat de deken een echte knuffeldeken word. Je kunt een bovendeken op je bed gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om de deken om je heen te slaan als je op een stoel of op de bank zit. 

Een omslagdeken sla je, zoals de naam al doet vermoeden, om je schouders heen. Medisana bied poncho modellen aan die speciaal zijn gemaakt om te gebruiken als omslagdeken. Je kunt zelfs kiezen uit een omslagdeken die je mee kunt nemen op reis.

De deken gaat aan met behulp van een USB aansluiting of powerbank. Pluspuntje: ook zonder stroom zijn de Medisana dekens lekker warm. 


Medisana Elektrische Deken kopen?

Medisana elektrische deken kiezen – welk model past het beste bij jou? 

Als je besluit om voor een Medisana elektrische deken te kiezen, dan kies je gegarandeerd voor hoge kwaliteit. Bij het kiezen van een Medisana deken is het goed je af te vragen waar je de deken voor wilt gebruiken.

Wil je de deken gebruiken als onderdeken om op te slapen of kies je voor een deken die je ook overdag kunt gebruiken zonder de deken van je bed te hoeven halen. De dekens zijn voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken en zijn hypo-allergeen. 

Heb je genoeg gelezen over de geweldige producten van Medisana en ben je klaar om een keuze te maken? Wij hebben de top 3 dekens in de categorieën luxe dekens, budget dekens en best beoordeelde dekens voor je op een rij gezet zodat jij nog gemakkelijk je keuze kunt maken. 


Top 3 luxe elektrische Medisana dekens 


Top 3 budget elektrische Medisana dekens 


Best beoordeelde elektrische Medisana deken


Veelgestelde vragen