Slaapmasker kopen

Als je op het punt staat om een slaapmasker te kopen, dan moet je wel op een aantal aspecten letten. Er is tegenwoordig namelijk veel keuze op de markt en om je te helpen het juiste slaapmasker te vinden, gaan we jouw advies geven om jou makkelijker te laten beslissen.

Slaapmasker kopen

Waar moet je opletten?

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een slaapmasker. Om je beter te helpen zullen we dit verdelen in verschillende categorieën.

Materiaal

Slaapmaskers kun je kiezen uit verschillende materialen, de meeste slaapmaskers zijn gemaakt van zijde. Dit komt omdat zijde prettig aanvoelt en omdat er niet veel mensen allergisch hiervoor zijn. Er zijn ook slaapmaskers die gemaakt zijn van katoen en polyester. Als je niet van een bepaalde stof op je gezicht houdt, dan doe je er goed aan om te bekijken van welke stof de slaapmasker gemaakt is. Je koopt natuurlijk een slaapmasker om je slaap te bevorderen en niet tegen te werken.

Modellen

Er zijn gelukkig niet alleen maar zwarte en blauwe slaapmaskers met een simpele design. Je hebt slaapmaskers die perfect op je stijl aansluiten en waar je je helemaal prettig bij zult voelen. Zelfs voor kinderen zijn er leuke designs, denk bijvoorbeeld aan een slaapmasker in de vorm van verschillende diertjes. Op die manier zal je kind een slaapmasker met plezier op willen doen.

Prijs & kwaliteit

De kwaliteit van spullen zijn altijd gebonden aan een prijs, dit geldt ook voor een slaapmasker. Je kan over het algemeen stellen dat hoe hoger de prijs is, des te beter de kwaliteit zal zijn. Een simpele slaapmasker kost je niet meer dan 10 euro, echter bestaat dan wel de kans dat je midden in je slaap wakker wordt omdat je slaapmasker niet goed zit.

Ga je richting de 20 euro, dan heb je een slaapmasker die goed zit en die waarschijnlijk lang meegaat.

Wil je een slaapmasker met een bluetooth speaker, dan moet je al gauw rekening houden met 40 euro voor een slaapmasker. Dan kan je wel in slaap vallen met natuurgeluiden op de achtergrond. Je kan het dus zo duur maken als je zelf wilt, maar dan krijg je wel de kwaliteit die je wilt.


Top 3 beste slaapmaskers kopen

Er zijn veel verschillende slaapmaskers om uit te kiezen, om je een beter beeld te geven over het assortiment zullen we drie slaapmaskers voor je beschrijven:

Tempur Slaapmasker

Tempur staat vooral bekend om hun matrassen en bedden die zo goed liggen, ze hebben ook slaapmaskers. Hun slaapmaskers zijn gemaakt van visco-elastisch materiaal, dit zorgt ervoor dat het perfect aanpast aan je gezicht en temperatuur. Hierdoor kunnen je ogen optimaal rusten en heb je niet het gevoel alsof het slaapmasker te warm aanvoelt op je gezicht.

Daarnaast voel je geen druk op je ogen als je het slaapmasker op je hebt. De prijs zit ook in de middenklasse en is zeker niet te duur voor een slaapmasker.


Mr. Panache slaapmasker

Het slaapmasker van Mr. Panache heeft een simpel design, maar doet vooral wat het moet doen. Daarnaast hebben ze ook nagedacht over de comfort, dit doen ze door gebruik te maken van materiaal die 100% van zijde is. Dit zal erg comfortabel aanvoelen en jouw slaap alleen maar meer stimuleren.

Het elastiek van de slaapmasker is verstelbaar en kan daardoor op iedere hoofd zitten. Verder zal je geen allergische reactie krijgen met het slaapmasker van Mr. Panache, dit komt omdat het materiaal hypoallergeen is.


Slaapmasker Strex

Strex heeft echt nagedacht hoe ze het perfecte slaapmasker kunnen ontwikkelen en dit slaapmasker is hun antwoord hierop. Ze hebben gebruikt gemaakt van speciale schuim die ademend is, ultra zacht en daardoor zeer comfortabel aanvoelt. Het slaapmasker heeft een speciale neusvleugel afdekking waardoor er 100% verduistering kan worden gegarandeerd, ideaal toch?

Het slaapmasker van Strex is verstelbaar en daardoor past het op iedere hoofd. Er is nog één ding wat dit masker zo bijzonder maakt, de speciale inkeping voor je ogen. Doordat ze ruimte hebben gemaakt voor je ogen kan je die gewoon open doen en dit geeft een zeer ontspannend gevoel. Voor 20 euro is het slaapmasker zeker de moeite waard!


Conclusie

Nu je dit artikel hebt gelezen ben je waarschijnlijk beter bewust waar je op moet letten bij het aanschaffen van een slaapmasker, namelijk het materiaal, de design en de prijs in verhouding met de kwaliteit. Daarnaast hebben we drie slaapmaskers voor je beschreven, deze slaapmaskers zijn allemaal verschillend van elkaar en op die manier heb je een beter beeld van wat er op de markt aanwezig is.

Ben je niet tevreden met de drie slaapmaskers die we hebben beschreven, dan kan je altijd verder kijken op Bol.com. Er is daar genoeg assortiment en we zijn er van overtuigd dat je daar een slaapmasker zal vinden die bij je past.


Meer informatie over slaapmaskers?


Plaats een reactie